Komt u zondag 1 september ook wooninspiratie opdoen?

De Woonindustrie in Nieuwegein doet voor u de deuren open, normaal alleen voor detaillisten, maar op zondag 1 september bent u welkom om meer dan 30.000 m2 wooninspiratie te ervaren.

U kunt die dag ook de Living Space Experience bezoeken van Busch-Jaeger. Bezoek dit slimme huis met alle nieuwste ontwikkelingen op het gebied van domotica en alles van Sonos. 

Maak uw huis in 2019 ook helemaal slim, kom kijken en ervaar wat er mogelijk is.

Schrijf je in, kom langs bij de Living Space Experience en ervaar het zelf. 

Inschrijven woonevent

Uw Slimme Huis – Living Space Experience, Nieuwegein

In de Living Space Experience ervaart u zelf het comfort en de veiligheid van een slim huis. Verlichting, verwarming, gordijnen en beveiliging kunt u eenvoudig besturen met een paneel aan de muur, uw smartphone of tablet.

Naast een heel ingericht huis waar u alles kunt ervaren heeft de Living Space Experience ook een ingericht kantoor, een hotel- en een zorgkamer. In deze zorgkamer kunt u ervaren hoe ouderen veilig en comfortabel langer in hun eigen huis kunnen blijven wonen.


Living Space Experience

Wij staan voor u klaar om u te laten ervaren hoe comfortabel en veilig een slim huis is!
De Living Space Experience van Busch-Jaeger is gevestigd op de eerste etage van de Woonindustrie. Bent u nieuwsgierig geworden, schrijf u in, kom langs op zondag 1 september.

UwSlimmeHuis.nl


Inschrijven Meer informatie

Wat kunt u verwachten van het Woonevent op zondag 1 september

Meer dan 125 interieurfabrikanten staan voor u klaar om u te inspireren. Normaal gesproken is de Woonindustrie alleen geopend op maandag en voor detaillisten, maar nu heeft u ook de kans om een kijkje te nemen. Zondag 1 september bent u van 10.00 uur tot 17.00 uur van harte welkom.

Van Design tot comfort:


Zodra u binnenkomt gaat er een nieuwe wereld voor u open. Alle fabrikanten laten de mooiste en innovatiefste collecties en noviteiten zien. Niet alleen stoelen, tafels en banken, maar ook verlichting, accessoires en natuurlijk alles voor een slim huis.

Advies en informatie:


Op 1 september staat ons team klaar bij de Living Space Experience om u te adviseren over de mogelijkheden voor een slim huis of over langer thuis wonen voor ouderen. Niet alleen kunnen we u adviseren, maar ook onze specialisten zijn aanwezig die het bij u kunnen installeren. Wij gaan verder dan advies!

Veel gestelde vragen

Kan ik gratis parkeren?

De Woonindustrie beschikt over 1500 gratis parkeerplaatsen, er is een sneltramhalte voor de deur en een bushalte op enkele minuten lopen.

Kan ik ook op andere dagen langs komen?

De Living Space® Experience is elke maandag geopend tijdens de market days van de Woonindustrie, van 10.00 tot 17.00 uur, ook voor consumenten. 

Kan  ik mijn elektrische auto opladen?

Bent u in het bezit van een elektrische auto? Vooraan op het parkeerterrein bevinden zich oplaadpunten waar u gebruik van kunt maken. De oplaadpunten zijn niet te reserveren.

Wat kan ik allemaal kopen?

In De Woonindustrie kunt u niets kopen, maar u kunt wel volop inspiratie opdoen. Wij verwijzen u graag door naar uw dichtsbijzijnde dealer.